Er ging even wat tijd overheen, maar we zijn er we
Door: XinYi
06 Februari 2011 | Nederland, Sint Maartensdijk
Er ging even wat tijd overheen, maar we zijn er weer.
We hebben echt allemaal even de tijd nodig gehad om enigzins bij te komen van de reis en het tijdverschil.
De terug reis is goed verlopen. Het duurde natuurlijk lang, maar alles verliep op een beetje vertraging na volgens planning.
En dan de aankomst op Schiphol. Het was geweldig, we kwamen echt thuis.
Alle mensen die er waren, alle leuke kadootjes, wij hebben er van genoten!
Dank jullie wel!!
Om 23:00 waren we thuis. Na een korte rondleiding voor XinYi zijn we gelijk ons bed in gerold.
Allemaal heel goed geslapen, maar ook allemaal weer veel te vroeg wakker.
Donderdag de eerste dingen van de procedure in Nederland opgestart en voor meer hadden we echt geen energie.
Om 19:30 lagen we allemaal al weer in bed. Ook vrijdag zat er nog niet veel puf in, ook voor Peter viel het niet mee om zijn werk weer op te pakken.
Daarnaast moesten we ons ook nog gaan verdiepen in een nieuwe vaatwasser want die had het donderdag ook nog begeven.
Zaterdag kregen we gelukkig wat grip op alle huiselijke beslomeringen.
De nieuwe vaatwasser draaide en 's middags gingen we gezellig naar de verjaardag van Esmay.
Dat hadden we zelf niet van te voren kunnen denken, maar XinYi doet het echt heel goed.
Ze slaapt 's middags een paar uur, en gaat 's avonds ook zonder problemen slapen.
Je hoort haar heel de nacht niet, dus dat is echt heel fijn.
Verder is ze nog steeds net zo vrolijk. Eet en drinkt prima. Lijkt zich goed aan ons te hechten.
Zindelijkheid blijft wat wisselend dus de pamper houdt ze toch nog aan.
Ook tussen de zussen onderling gaat het prima.
Zhi en YuHua zijn al gewend aan hun nieuwe rol en verheugen zich er op om maandag weer de draad van hun eigen leventjes op te gaan pakken.
Ze hebben de afgelopen dagen wel nodig gehad om uit te rusten, maar ondertussen veel met elkaar gespeeld.
Hadden we onverwachte paspoortcontroles midden in de keuken en werd er een museum na gemaakt.
Ook kwamen er soms nog allerlei vragen boven bv. Waarom is Boeddha zo dik en Jezus zo dun?
De aankomende week is ook al volgepland.
Aangifte bij de gemeente, vreemdelingenpolitie., advokaat nog regelen.
Een aankomstkaartje moet er komen, een aankomstfeestje georganiseerd.
Ook staat er een afspraak gepland bij de kinderarts.
XinYi is bekend met een lekkend hartklepje, wat zal dat betekenen voor de komende tijd?
Maar wat we vooral gaan doen is genieten.
Genieten van elkaar!
(en vanavond Boer zoekt vrouw kijken, want dat hebben we wel gemist ;) )
Liefs van de XYZ Companie.
06 Februari 2011 - 19:03
Mieke:
Genoten van jullie belevenissen.
Kom vast en zeker langs als het bij jullie uitkomt. liefs mieke -
06 Februari 2011 - 20:20
Fam.Roggeband:
Wij vonden het ook heel bijzonder om er bij te zijn op Schiphol en vonden het geweldig dat jullie gisteren bij ons op Esmay haar feestje waren!
En wat staat dat spandoek mooi in de tuin!!!!!!! Hahaha.......veel liefs! -
07 Februari 2011 - 20:20
Wilma:
ha xyz-family,
Ik lees met verbazing dat XinYi zomaar een hele nacht doorslaapt; dat scheelt de helft!! Alleen jammer dat Peter 's nachts niet kan doorslapen!!!!
Fijn voor jullie allen dat het zo goed gaat, dan kun je volop van je gezinnetje genieten. Wij hebben ook genoten van jullie reisverslagen; leuk om de xyz company belevenissen te volgen.
Wat hebben jullie het toch getroffen met XinYi en andersom ook !!!
Geniet en hopelijk gaat het ook goed komen met de hartklepjes van XinYi,valt het allemaal mee, maar toch weer spannend.
oja, We vonden het heel leuk op Schiphol en hebben genoten van al die gelukkige families met hun mooie chinese kindjes.
groetjes Luc en Wilma
Yanne-Li en Cheng -
09 Februari 2011 - 18:29
Karel En Brandine:
Fijn dat jullie weer thuis zijn na zo een belevenis. Heel fijn dat Xin Yi het zo goed doet en snel went hier. Dat is toch allemaal afwachten, je weten wel anders. Ja het zal niet mee vallen om weer te gaan werken, je wilt heerlijk van elkaar genieten en tot rust komen. Maar nu je gelijk de nachten door kan slapen zal dat veel schelen. Hele leuke foto's allemaal, en we hebben genoeten van jullie reisverslag. toch wel heel leuk dat dit allemaal kan. We wensen jullie samen heel veel geluk. H.G. ons -
11 Februari 2011 - 17:17
Naima Greop :
hoi juhua
ik ben blij alls jij trug komt
en gefelliciteerd met xinyi
groesje naima